Weer een App erbij!

Om het nieuwe MotoGP-seizoen in te luiden lanceert Ducati Corse een nieuwe iPhone-applicatie. Deze applicatie zit bomvol informatie voor fans van Valentino Rossi en Nicky Hayden. Je krijgt toegang tot alle nieuwtjes over het Ducati MotoGP-team, profielen van de twee coureurs en de racekalender. Daarnaast kun je foto’s downloaden en ontvang je updates over de resultaten en standen. Zelfs vanuit de fabriek in Bologna wordt het nieuws uit de wereld van Ducati verspreid. 

De gratis applicatie is te downloaden voor de iPhone, iPad of iPod Touch via de volgende link: http://ducati.com/news/ducati_corse_app/index.do.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?