Weer een show in Parijs

Van 30 november tot en met 4 december 2011 wordt in het Franse Paris Expo Porte de Versailles weer een grote motor- en scootershow gehouden. In het verleden was deze taak weggelegd voor Deux Roues maar in 2009 bleek dit voor het laatst geweest te zijn.

Dankzij de samenwerking van CSIAM (Franse unie van importeurs), de CSNM (Franse motorband) en AMC Promotie krijgt deze beroemde beurs gelukkig een vervolg. Onder andere BMW, Ducati, Honda, Kawasaki, KTM, Peugeot, Suzuki, Triumph en Yamaha hebben al toegezegd aanwezig te zijn.

Binnenkort meer informatie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.