Wegwerkzaamheden A28

Na afloop van de TT staat op de A28 richting het zuiden zonder twijfel de mooiste file van het jaar. Zeker doordat de viaducten uitpuilen met enthousiaste kijkers die er een heus dagje uit van maken. Maar toch, het blijft een file… En die kan dit jaar nog wel eens veel langer zijn.

Verkeer van en naar het TT Circuit Assen kan de komende periode namelijk hinder ondervinden door wegwerkzaamheden. Vanaf 4 juni wordt er gewerkt aan de A28, tussen de afrit Ommen en de Lichtmis. Er zijn wel twee rijstroken beschikbaar maar deze zijn erg smal. Daarnaast is het asfalt in zeer slechte staat.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.