Wheelyday 2010

Het stuntteam AvZ Stuntriding organiseert een heuse stuntdag genaamd 'Wheelyday'. Deze dag, dat zal plaatsvinden op 24 mei (tweede pinksterdag), zal gevuld worden met spectaculaire optredens van meer dan 20 stuntrijders uit binnen- en buitenland. Het belooft een indrukwekkende dag te worden met om 15.45 uur zelfs een ware ‘Sickest trick contest’. Het evenement zal overigens plaatsvinden op een recreatieterrein in het stadje Tholen (vlakbij Bergen op Zoom). Kijk voor meer informatie op www.avz-stuntriding.com. Om alvast een indruk te krijgen van de stunts die AvZ Stuntriding doet, kun je onderstaand filmpje bekijken.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.