Wie de schoen past…

Zowel PUMA als Ducati hebben een rijke geschiedenis in het combineren van design en technologie. De twee merken werkten al eerder succesvol samen en ook nu hebben ze de hoofden bij elkaar gestoken. Dit keer ging het om het maken van de nieuwe schoenenlijn ‘Moto Lifestyle’. De lijn bestaat uit twee verschillende modellen, die nu in de winkels verkrijgbaar zijn.

Het eerste model, genaamd de 'En Route', is zowel voor serieuze als recreatieve motorrijders bedoeld. Deze schoen helpt te presteren onder alle omstandigheden, maar blijf aanvoelen als een lichtgewicht gymschoen, aldus de beide merken. Het tweede ontwerp wordt de 1198 Ducati ST-schoen genoemd en geeft je het 'coole Ducati-gevoel' . De PUMA-details maken de schoen extra stijlvol.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.