donderdag 28 maart 2024

Wil jij een Honda CRF250R en CRF450R testen?

29 september wordt een dag voor alle motocrossfanaten die op zoek zijn naar de perfecte machine. Je kun de nieuwe CRF250R en CRF450R testen op het prachtige circuit van Motorsportpark Gelderland Midden in Arnhem. Wat is een betere manier om de prestaties van deze Honda’s te testen en nadien over te praten dan op een motocrosscircuit. De test is volledig gratis, maar je moet je wel vooraf inschrijven via een van onderstaande Honda MX-dealers. Een licentie en goedgekeurde kleding zijn eveneens vereist.

Beide Honda’s kun je dus testen op een perfecte accommodatie met technische ondersteuning en uitleg van het GPMX JM-Honda team van Jacky Martens.

Schrijf je snel in want vol is vol!

Honda MX-dealers in Nederland

CRF250R & CRF450R in ‘persberichttaal’

De nieuwe CRF250R is efficiënter dan ooit, dankzij een frame dat afgeleid is van de CRF450R. Door grondige verbeteringen aan de cilinderkop is er meer koppel in het middengebied en meer vermogen bij hoge toeren. Nieuwe radiatoren verbeteren de efficiënte van de koeling, de koppeling heeft nu negen platen en de verhoudingen van de primaire aandrijving, versnellingsbak en eindaandrijving zijn gewijzigd.

Apple: motortrillingen kunnen iPhone-camera beschadigen

Na een ingrijpend herontwerp in 2021 blijft de CRF450R zich verder ontwikkelen. De Honda CRF450R staat bekend als de maatstaf voor motocross sinds de introductie in 2002. Het totaalpakket was er altijd op gericht om de rijder – recreatief amateurrijder of pro-racer – totale controle te kunnen bieden gericht op balans en wendbaarheid. Met daarbovenop uiteraard de bouwkwaliteit, duurzaamheid en de lange levensduur waar Honda om bekend staat. De CRF450R is nu klaar voor 2022. Nieuwe ECU-settings zorgen voor een nog soepeler rijgedrag, en een herziene afstelling van de Showa vering verbetert de dempingsbalans tussen de voor- en de achterkant. Het frame onderging geen wijzigingen en blijft dus exact hetzelfde frame als dat van de CRF450RW waarmee Tim Gaiser zowel in 2019 als in 2020 wereldkampioen MXGP werd.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen