Wim ter Braake motoren toertocht

Zondag 12 september houdt Wim ter Braake motoren de bekende toertocht. De rit is toegankelijk voor iedereen en vooral gericht op een gezellige dag motorrijden. Tussen 9.00 en 11.00 uur kan er gestart worden vanuit de showroom in Nijeveen (Nijverheidsweg 9C) waar de koffie natuurlijk klaar zal staan.

Op de website is inschrijven alvast mogelijk, dit scheelt behoorlijk in de
startperikelen. Niet verplicht, wel handig. Ga voor meer informatie naar www.terbraake.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?