Win een designpakket!

Met het door  alle zelfbouwprogramma’s op televisie aangewakkerde enthousiasme voor de meest extreme choppers en customs, krijgen steeds meer mensen zelf de kriebels om iets op te gaan bouwen, maar zoals met alles begint zoiets met een goed plan. Of in dit geval een goed design!

Je kunt een beetje gaan schetsen, gummen, weer schetsen, weer gummen, een nieuw papiertje pakken, schetsen, gummen, propje maken, prullenbak missen, een nieuw papier pakken, et cetera. De kans is groot dat je uiteindelijk vroegtijdig stopt met je project, maar daar komt het designprogramma SolidWorks om de hoek kijken om je meer dan een handje te helpen. Een professioneel programma dat veelvuldig gebruikt wordt door topdesigners, maar zoals met ieder professioneel programma, moet je er wel even mee leren werken en daar kan Jan-Willem Zuyderduyn je bij helpen.

Hij heeft een SolidWorks-tutorialpakket op de markt gebracht, waarmee je stap voor stap leert hoe je een product in 3D ontwerpt. En dan niet een simpele kandelaar, zoals in de algemene lesboeken, maar echt een complete motorfiets. Afzonderlijke onderdelen van de motorfiets worden stuk voor stuk behandeld.

In diverse documenten krijg je tevens talloze tips en trucs om je wegwijs te maken en zijn boeken zijn opgesteld in diverse moeilijkheidsgraden, van beginner tot expert. Op www.solidworksmodel.com kun je zijn tutorials downloaden, maar wat je eerst even moet doen, is onderstaand formulier invullen. Want wij geven drie gratis pakketten weg!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.