Win een rijbewijs bij Kawasaki

Wil jij graag motorrijlessen volgen en een motor kopen zonder er al te veel geld aan te besteden? Dan kan, en op wat voor een manier! Het enige wat je hoeft te doen is cola drinken of spelletjes spelen. Dat klinkt niet verkeerd, toch? In samenwerking met radio 538, First Choice Cola en de Bovag geeft Kawasaki motorrijbewijzen en motoren weg. Van 2 t/m 28 augustus zijn de etiketten van de First Choice colaflessen, die te koop zijn in 1600 supermarkten, goed voor 1 proefles bij de Bovag rijscholen. Welke supermarkten meedoen aan de actie kun je vinden op firstchoice.nl.

Mocht je liever een gehele motoropleiding willen, dan kan dat ook. In deze periode kun je namelijk ook één van de tien motoropleidingen winnen door een spelletje te spelen op de website van de colafabrikant. De winnaars van de tien motoropleidingen worden uitgenodigd voor een heuse ‘experience day’. Maar dat is nog niet alles. Eén van de tien geluksvogels mag, na een dag vol beproevingen, een Kawasaki-motor ter waarde van 8500 euro mee naar huis nemen! Als je de motorrijbewijzen en de Kawasaki-motor bent misgelopen, dan heb je nog een tweede kans. Er wordt via radio 538 namelijk nog een motor en drie motorrijbewijzen weggegeven in de periode van 9 t/m 15 augustus. Deze kan je winnen door mee te doen aan het spel Hoger/Lager op radio538.nl.

Ben je niet goed in spelletjes? Luister dan in diezelfde periode goed naar de aankondigingen op radio 538. Ook daarmee kun je namelijk een motorrijbewijs en een witte Kawasaki ER-6f winnen. Dit gebeurt live in het radioprogramma van Jeroen Nieuwenhuizen op zaterdagmiddag van 15.00 tot 18.00 uur.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.