Win kaarten voor de Ducati Clubrace

Doe dan snel mee aan de mail en win actie! Het enige dat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor deze gratis kaarten, is dit formulier in te vullen. Dat kan tot en met morgenmiddag 12.00 uur (donderdag 26 mei) want aanstaand weekend vindt de Ducati Clubrace al plaats op het TT Circuit van Assen.
 
Mocht je niet winnen, dan kun je door dit artikel uit te printen en vervolgens in te leveren bij de kassa twee euro besparen. Je wint dus altijd! Surf voor meer informatie over de clubrace naar www.ducaticlub.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?