Win kaarten voor EK Zijspancross Oss

Zondag 26 september wordt op Circuit De Witte Ruysheuvel in Oss het Europees Kampioenschap Zijspancross (IMBA) verreden. Daarnaast komen ook de NK Quads, Senioren MX1-rijders en de nationale zijspan-coureurs in actie. Kortom, een dag die echte crossliefhebbers niet mogen missen. Normaal gesproken moet je natuurlijk een kaartje kopen om naar binnen te komen. Als je het echter slim aanpakt, hoeft dat wellicht niet! Hoe? Simpel, door het volgende formulier in te vullen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.