Win met de politie!

LET OP! Je kunt nog tot 12.00 uur vandaag (24-2) de enquête invullen!

Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) brengt de noodzaak van een goede voorbereiding voor het nieuwe motorseizoen dit jaar nadrukkelijk onder de aandacht. Zichtbaarheid, rijvaardigheid en een goede technische staat van de motor zullen daarbij hoog in het vaandel staan.

Het aantal verkeersdoden onder motorrijders is de laatste drie jaar licht gestegen. Een goede voorbereiding, die gepaard kan gaan met een motortraining bij de diverse instanties en rijscholen, is een vereiste voor een veilig en lang motorseizoen, aldus de politie.

De Verkeerspolitie van het KLPD is ook benieuwd naar de ervaringen van motorrijders. Zij vraagt in een enquête onder motorrijdend Nederland wat hun ergernissen zijn in het verkeer. De uitslag van deze enquête gebruikt de Verkeerspolitie voor het formuleren van adviezen voor zowel de motorrijder als de automobilist ter verbetering van de verkeersveiligheid.

Veertig motorrijders, die de enquête volledig invullen, komen in aanmerking voor een training door politiemotorinstructeurs van het KLPD. De enquête is te vinden op: www.politie.nl/klpd/enquete

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.