Win SBK-kaarten (2)

Het WK Superbike wordt het hele seizoen, ook in HD, rechtstreeks uitgezonden door Eurosport. Natuurlijk doet Europa’s grootste sportzender uitgebreid verslag van Assen. Alle races van het WK Superbike, WK Supersport en Superstock 1000 zijn daarnaast online te zien, met de Eurosport Player. Met deze player kijk je, wanneer je maar wilt, via de computer naar Eurosport, Eurosport 2, Eurosport HD en Eurosportnews. Met de Eurosport Player zijn ook de Superpoles te zien. Meer informatie staat op www.eurosportplayer.nl.

In samenwerking met Eurosport mogen wij toegangskaarten voor het WK Superbike op Assen weggeven. Natuurlijk hoop je de gelukkige winnaar te worden van het zeer bijzondere VIP-arrangement voor twee personen. Maar ook de vijf duotickets (met toegang tot tribune en rennerskwartier) en de vijf jaarabonnementen op de Eurosport Player zijn natuurlijk meer dan de moeite waard. Voor deze prijsvraag hoef je slechts dit formulier in te vullen. Makkelijker kunnen we het niet maken, leuker eigenlijk ook niet!

Foto: 2snap

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.