Winnaar prijsvraag Kyalami

En de winnaar is…Ricardo Eeuwes uit het mooie Westervoort. Ricardo, gefeliciteerd! Jij wint tien loten voor De Grote Motorsport Loterij en maakt dus kans op 50.000 euro, belastingvrij. Wij duimen met je mee gedurende de trekking. Niet gewonnen? Geen paniek. Vanavond wordt tijdens de live-registratie van de race op Miller Motorsports Park een nieuwe vraag gesteld. Meer informatie vind je op www.moto73.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.