Winnaars mail en win Hardenberg

Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 november wordt in Evenementenhal Hardenberg de tweede editie van Motorevenement Hardenberg georganiseerd. Met een volledig ingerichte beursvloer op het gebied van motoren en een Indoor Supercross, is dit een bijzonder evenement in Nederland.

Op de motorbeurs vind je diverse importeurs, waaronder Yamaha, Triumph, Ducati, Suzuki, Husqvarna, Kawasaki, KTM, die allemaal de nieuwste modellen tonen. Daarnaast staan er dealers met nieuwe en gebruikte motoren, vind je allerlei onderdelen en accessoires op het gebied van de motorsport en word je voorzien van informatie over verzekeringen, rijopleidingen, instanties en organisaties, vakanties en overige branchegerelateerde producten en diensten.

Alle informatie over de motorbeurs is te vinden op  http://www.motorevenementhardenberg.nl/.

UPDATE 26 november 2010, 9h21
En de winnaars zijn…

Winnaar 1: Pieter Hoolsema – Zeewolde
Winnaar 2: Arjan Gering – Oldenzaal
Winnaar 3: Alfons de Haan – Eefde
Winnaar 4: Gerard Deiman – Assen
Winnaar 5: Eric-Jan Aling – Wijk bij Duurstede

Gefeliciteerd! Er wordt (is) contact opgenomen met jullie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.