Xaus enthousiast na demo Rotterdam

De zesde editie van 's lands grootste F1-evenement, Bavaria City Racing, werd aangedaan door niemand minder dan Ruben Xaus. "Geen rode stoplichten en nergens politie te bekennen", aldus de Spanjaard op racexpress.nl.

Xaus kon voor zijn demonstratie al niet wachten op zijn motorfiets te klimmen. Rotterdam kende hij in ieder geval: "Ik heb in het verleden een Nederlandse vriendin gehad. Bavaria City Racing is een prachtig evenement: geweldig dat een klein land als Nederland dit organiseert."

Na zijn ronde in Rotterdam was Xaus laaiend enthousiast: "Het is fantastisch om door het centrum van Rotterdam te kunnen rijden zonder politie en rode stoplichten. Je kunt hier echt enorm hard rijden. Met mijn motor halen we de honderd kilometer per uur in slechts 2.4 seconde."

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.