Yamaha BW’s 125

De BW's 125 is een compacte stadscooter met een ééncilinder-viertaktmotor. Het grote zadel biedt voldoende ruimte aan de bestuurder plus een passagier. Onder het zadel  is ruimte om spullen op te bergen. De BW's 125 is voorzien van een unieke vormgeving. Door de sportieve striping en het zichtbare frame valt hij goed op. Daarnaast heeft hij 12-inch profielbanden en dubbele achterschokdempers in off-road stijl. Het zware profiel zorgt voor grip op asfalt, straatstenen en zandpaden. Ook als het nat is.

De Yamaha BW’s 125 is verkrijgbaar in de kleuren Midnight Black en Avalanche White en kost € 2.499,-. De stadscooter is zeer beperkt leverbaar.
Voor meer informatie kijk je op www.yamaha-motor.nl of ga je naar de merkdealer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?