dinsdag 23 april 2024

Yamaha BW’s 125 ook hier

Ondanks dat de BW’s 125 al drie jaar geleverd wordt door Yamaha in Amerika en Azië krijgt de scooter nu ook in Nederland eindelijk voet aan de grond. Hiermee vult Yamaha de onderzijde van de modellenlijn nog meer aan. De 125 is overduidelijk een scootertje voor in en om de stad, het apparaat heeft dan ook een zeer laagdrempelig ’opstappen-en-wegwezen’-gehalte. Niet alleen door zijn uiterlijk, maar het is ook vooral een licht en wendbaar apparaat. Een 125cc-eencilinder houdt de gang er prima in, al zal een astronomische top er niet in zitten.

Daarentegen gaat het injectiegevoerde blokje wel net zo makkelijk met twee personen van zijn plek en is er ook nog ruimte voor bagage. We hoeven niet eens te kijken om te weten dat het verbruik ook prima in orde is. De styling -buizenframe, nadruk op de koplampen, lage voorzijde – lijkt, net als de specificaties, een beetje op de Honda Zoomer en dat is helemaal niet slecht, daarvan zijn intussen ook ruim voldoende verkocht. De BW’s is verkrijgbaar in zwart en wit, waarbij de witte uitvoering in gelimiteerde oplage. Adviesprijs bedraagt € 2499.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen