Yamaha FJR1300A/AS Explorer

De Yamaha FJR1300A en de FJR1300AS (semi-automatische variant) in de Explorer-uitvoering gooien er voor de tourrijder nog een schep luxe bovenop ten opzichte van de ‘gewone’ modellen. Denk hierbij aan handvatverwarming, luxe binnentassen in de kofferset, een custom made zadel met Explorer-logo en zadelverwarming met vier standen die voor de duopassagier ook in vier standen apart regelbaar is.

Het nieuwste Zümo660 navigatiesysteem ontbreekt natuurlijk niet, net als het grotere windscherm, de footshields en de kuip- en spiegelverbreders. Praten met elkaar gaat via de communicatieset en de plug & play Yamaha acculader terwijl de tankpad en rollerprotectors net dat extra beetje bescherming geven.

De prijzen van de Yamaha FJR1300A Explorer-serie begint bij 21.499 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?