Yamaha introduceert verbeterde XT660Z Ténéré

De Yamaha Ténéré-modellen zijn populaire motoren die aardig wat verkocht worden. En in een model wat goed verkoopt breng je niet zo snel grote wijzigingen aan. En dat doen de Japanners daarom ook niet. Integendeel, de Super Ténéré heeft minimale wijzigingen doorgemaakt vergeleken met het model uit 2010. Yamaha heeft bekend gemaakt dat de XT1200Z Super Ténéré (bovenste foto) in modeljaar 2011 ook in het zwart op de markt komt.

Verder zal de nieuwe XT660Z Ténéré (onderstaande foto's) voortaan met een ABS de weg op gaan. Alle Super Ténéré-modellen zullen in 2011 verkocht worden als standaard versies, maar er zijn vele accessoires beschikbaar voor dit model. Zo kun je deze motor verfraaien met zijkoffers, koplampbeschermers en andere uitbreidingen. De motor is vanaf volgend modeljaar beschikbaar met zowel matzwarte als met witte accenten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?