Yamaha XT1200Z Super Ténéré Explorer

Om de toch al niet karig uitgeruste XT1200Z Super Ténéré nog ‘reisklaarder’ te maken, heeft Yamaha de Explorer-versie ontwikkeld. De aluminium kofferset met binnentassen zorgt ervoor dat op reis veel mee kan terwijl de Engine Skid Plate, Engine Guard en de Head Light Protector voor extra bescherming zorgen. Meer comfort moeten komen van zaken als een handvatverwarming, een comfortverhogende windgeleiderset en verhoogd windscherm, tankpad en een special gemaakt Explorer zadel.

Dit zadel is inclusief zadelverwarming met vier standen voor de bestuurder en een zelfde aantal keuzemogelijkheden voor de passagier. De Comfort Connect (CIG PLUG) is een deel van de extra elektronische uitrusting, die verder bestaat uit mistlampen, een Yamaha YEC-8 accu-druppellader, een Cardo Q2 communicatieset en een Garmin Zümo660 navigatie systeem met NaviKomm-houder.

De Explorer kost 18.999 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?