Yamaha XVS950A Dark Star

De XVS950A Dark Star is volgens Yamaha de duistere incarnatie van de XV950A Midnight Star, met een meerprijs van 500 euro. Klinkt mysterieus maar dat valt best mee na deze uitleg. Voor de donkere verschijning kozen De Japanners voor special paint, Pearl Black Metallic, en werd een samenwerking gestart met de bekende Amerikaanse accessoirespecialist Küryakyn.

De lijst van gemonteerde Küryakyn onderdelen is lang en begint met het speciale Handlebar 6" Sweep 1,25" stuur. Daarnaast zonden de Amerikanen floorboards, een hak/teen schakelset, rempedaal, steps, passagierssteps, handvatten en een speciaal Day Tripper zadel op voor montage.

Nog niet speciaal genoeg? Yamaha heeft een uitgebreide Star accessoireslijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?