Yamaha YZF-R1 SP

Na alle speculaties kan het doek nu eindelijk echt van de Superbike van Yamaha af. De afwerking van de R1 staat al op goed niveau, maar in de SP-versie komen daar nog de nodige extra’s bij. Zo heeft de kuip een moderne versie van de Yamaha-speedblock gekregen, het design waarbij iedereen natuurlijk meteen terugdenkt aan de roemruchte geschiedenis van Yamaha.

Daarnaast zijn er ook nog LED-knipperlichten vóór en achter en een lichtgewicht kentekenplaathouder. En voor we het vergeten, die Akrapovi? Carbon Slip-on uitlaatdemperset is niet mis. De ‘dubbelloops’ moet zorgen voor iets meer vermogen én voor een prachtig geluid. 

De meerprijs van dit pakket is 500 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?