Zeer bijzondere Harley-Davidson

Net als vele andere bedrijven in de wereld van dure klokkies breidt ook Bell & Ross hun gevoel voor design uit naar andere markten. In dit geval de motoren, meer specifiek Harley-Davidson. Met hulp van Shaw creëerden de horlogemakers de Bell & Ross Nascafe Racer, meldt de site wannahaves.com.

De speciale Harley zal de komende maanden te bewonderen zijn op verschillende shows, waaronder de Custom Chrome Europe Show in Mainz, het Harley-Davidson Euro Festival in St. Tropez en de World Class Custom Bike Show in Bournemouth.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?