Zeer speciale ZZR1400

Kawasaki UK komt met een zeer speciale ZZR1400. Volgens onze vrienden van MCN wordt deze Kawa volgehangen met nieuwe technische ontwikkelingen, zoals het K-ACT ABS en het K-TRC traction control. Deze systemen kennen we al van de ZX-10R en de GTR1400.

Daarnaast is ook het blok van de Kawasaki aangepast waardoor vooral het middengebied een stuk sterker moet zijn. Of de ZZR1400 UK ook de oversteek naar het vasteland maakt, is helaas nog niet bekend.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.