Zevende editie EggRun

De EggRun, de bekende goede doelenrit, zal 16 april voor de zevende keer plaatsvinden. Motorrijders zullen jonge patiënten in ziekenhuizen verrassen met paaseieren en knuffels.

De startplaatsen zijn dit jaar Rode, Veghel, Amsterdam en Breda. Wil jij ook deelnemen aan deze rit? Schrijf je dan in en de organisatie zorgt voor genoeg koffie, thee, broodjes en een herinneringsspin. De opbrengst van deze editie gaat naar de stichting Opkikker.
 
Kijk voor meer informatie op www.eggrun.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.