Zevende EggRun niet op Paaszaterdag

De zevende EggRun vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 april in Roden, Veghel, Breda en Amsterdam. Dat is opvallend want normaal wordt dit evenement gehouden op Paaszaterdag maar voor ziekenhuizen en instellingen komt een week eerder, het weekend van Palmpasen, beter uit.

Honderden motorrijders hebben zich gelukkig al opgegeven via het formulier op de website. Aanmelden kan nog steeds! De organisatie roept motorrijders op dit doen want dan kunnen er voldoende koffie/thee en belegde broodjes worden klaargezet op de verzamelplaatsen.

De deelnemende motorrijders kom samen tussen 10.00 uur en 12.00 uur op het Jaarbeursterrein nabij het centrum van Roden, langs de Corridor in Veghel, op de ArenA Boulevard in Amsterdam en aan de Galderseweg in Breda. Vervolgens worden de aangemelde ziekenhuizen en instellingen door heel Nederland bezocht.

Om 11.30 uur krijgt KiKa (Kinderen Kankervrij) in Breda een cheque aangeboden met de netto opbrengst van de EggRun 2010. In Roden wordt om 12.00 uur gestart met een defilé, waarna de groepen aansluitend vertrekken naar de ziekenhuizen. Ook Amsterdam doet iets speciaals. In Veghel en Breda zal het vertrek van de motorrijders op ludieke wijze geschieden.

Surf voor meer informatie naar www.eggrun.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.