Zijspan en quads weer naar Oldebroek

Afgelopen zondag waren enkele bestuursleden van Stichting Circuit Oldebroek te gast bij de eerste wedstrijd om het WK zijspan en EK quads motorcross in Oss. Het bestuur kreeg daar het goede nieuws van de FIM en de KNMV dat zij in 2012 deze wedstrijd aan Oldebroek hebben toegewezen op 7 en 9 april. Dit betekent dat na een jaar afwezigheid deze races weer in het paasweekend in Oldebroek worden verreden.

Foto: Benny van de Werfhorst

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.