Zoef de haas

Bij een snelheidscontrole op de dijk tussen Enkhuizen en Lelystad werd een 51-jarige motorrijder geklokt op een snelheid van 223 kilometer per uur. De toegestane snelheid ter plaatse is 100 kilometer per uur. Het rijbewijs van de man is niet geheel verwonderlijk ingevorderd.

Bij de controle zaterdag op de Markerwaarddijk reden 203 van de 2073 voertuigen te hard. Achttien van de overtreders reden met snelheden van 135 tot 159 kilometer per uur. De motorrijder uit Kamerik spande met zijn 223 kilometer per uur de kroon.

Bron en foto: Telegraaf
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.