Zomerse dagen op komst

Evenementen als het IDM op Assen (www.tt-assen.nl) hebben geluk. Na de bakken regen van de afgelopen weken, krijgen we dit weekeinde voor het eerst deze augustus prachtig zomerweer. Dit heugelijke nieuws meldt De Telegraaf.

Vandaag is de zon al vaak te zien en is er nog maar een kleine kans op een bui bij circa 21 graden. Morgen passeert een warmtefront met aanvankelijk een drup regen. Vanuit het zuiden klaart het op en de temperaturen klimmen naar 20 tot 25 graden. Hogedruk bevindt zich vervolgens ten zuidoosten van Nederland waardoor het alleen maar verder opwarmt.

In het weekeinde en maandag zitten we op waarden tussen de 23 en 28 graden. Veelal zonnig weer met op name zondag een kleine kans op een bui. Daarna krijgt de warmte het helaas weer moeilijk. Maar dat zien we dan wel weer…

Foto: IDM

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.