Zondagmorgenfilm > Multistrada 1200 UPDATE

Volgens goede traditie bouwt de Italiaanse fabrikant nu langzaam maar zeker de spanning op. Onder andere met deze teaser video. Nog acht dagen en dan vindt de onthulling plaats!

UPDATE 2 november 2009
De nieuwe Multistrada krijgt het Testastretta-blok van de 1198. Natuurlijk is het allemaal iets minder maar volgens Ducati zal dit niet al te veel zijn. Zie hier dus op de opstanding van een echte concurrent voor de nieuwe Honda VFR1200F.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?