Zoomer wint Custom Bike Award 2010

Tijdens Motorevenement Hardenberg 2010 heeft Willem Zoomer de Custom Bike Award gewonnen. Bezoekers konden een stem uitbrengen wat zij de mooiste custom vonden. Met negentien procent van alle stemmen was die van Zoomer duidelijk de populairste. Vijfhonderd euro rijker konden hij en zijn custom opgetogen weer naar huis.


1e plaats: Willem Zoomer met 19% van de stemmen


2e plaats: Dirk van der Poel met 12% van de stemmen


3e plaats: Bianca Zoomer met 10% van de stemmen


4e plaats: Piet Smits met 9% van de stemmen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.