Zout in aantocht!

Het wordt snel kouder. Na de mooie start van de week gaat het in het weekeinde zelfs in de nacht en vroege ochtend vriezen! Gaandeweg het weekeinde zakt de temperatuur tijdelijk verder. In de nacht naar maandag vriest het niet alleen aan de grond maar ook op waarnemingshoogte eveneens. Overdag houdt het met amper 10 graden ook niet meer over. Het zout komt er dus helaas aan…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.