Zuid-Holland snapt het ook

Vandaag wordt door de provincie Zuid-Holland en de MAG een convenant ondertekend waarin onder andere aangegeven wordt dat Zuid-Holland de verkeersveiligheid voor motorrijders wil verbeteren. De provincie gaat hier bij het inrichten en onderhouden van de wegen speciale aandacht aan schenken.

Zuid-Holland sluit zich hierdoor aan bij de provincies Noord-Holland en Limburg, die in de afgelopen periode ook een convenant met de MAG ondertekenden. Utrecht heeft in dit kader als eerste provincie in overleg met de MAG het wegennet al op diverse punten aangepast en ook Zeeland heeft toegezegd een vergelijkbaar convenant te willen ondertekenen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.