Zwarte Cross 2011

Aangezien het donderdag al zo donders gezellig was op de camping gaat deze ook in 2011 weer op donderdag open! De campinggasten hebben dus in 2011 weer een welverdiende mazzel, want zij kunnen vier dagen feestvieren.

Volgend jaar viert de organisatie een jubileum! Dit zal namelijk de vijftiende Zwarte Cross worden. Ze gaan daarom nog meer uitpakken, dus jullie kunnen allemaal de pens alvast natmaken! En ze zeggen het nog maar een keer: De Zwarte Cross 2011 zal plaatsvinden op 15, 16 en 17 juli.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.