ZX-10R nog niet geleverd UPDATE

Kawasaki heeft besloten om de Europese verkoop van de nieuwe Ninja ZX-10R uit te stellen. De reden hiervoor is een klein technisch probleem. Althans, dat meldt de Nederlandse importeur in een zeer kort persbericht. Ook in Amerika, waar de Kawa’s al uitgeleverd waren, is een recall. Op korte termijn volgt meer nieuws.

UPDATE 16-12-2010, 8h26
Het is op dit moment nog steeds onduidelijk wat er met de nieuwe ZX-10R aan de hand is. De Nederlandse importeur kan, of mag, niets zeggen. Het enige dat de perschef wilde loslaten is dat er vandaag of morgen meer informatie naar buiten komt. Er gaan geruchten rond dat er problemen zijn met de uitlaatklep. Later meer.

UPDATE 17-12-2010, 12h21
Helaas, er komt zeer waarschijnlijk geen update vandaag. De woordvoerder van Kawasaki verwacht dat pas begin volgende week duidelijk wordt wat precies de problemen zijn waarmee het vlaggenschip van de Japanners mee kampt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?