Inschrijven Primavera 2020: De Bevrijding van Noord-Nederland

Op 25 april organiseren we de MotorNL Primavera, een bijna 250 kilometer lange tocht door het oosten van Nederland. En met een thema: de Bevrijding van Noord-Nederland.

Voor een MotorNL clubtocht geldt dat ie ze maar vol is., waardoor we de inschrijving voortijdig moesten sluiten. Waarom we dit schrijven? Als je er nu al zeker van bent dat je met ons meerijdt, aarzel dan niet met reserveren.

Thema

Het thema van de Primavera 2020 is bekend: De Bevrijding van Noord-Nederland. Die begon 75 jaar geleden, op 24 maart 1945 op een fietspad in de buurt van het Achterhoekse grensdorpje Mechgelen. Maar de Primavera 2020 start meer centraal in Nederland, in Otterlo (tussen Apeldoorn en Arnhem). Daar werd in de laatste maanden van de tweede wereldoorlog hevig slag geleverd tussen Canadese en Duitse soldaten.

LEES HIER DE REPORTAGE VAN DE PRIMAVERA 2020

Deelname kost voor MotorNL-, MOTO73-, Promotor- en Classic & Retro-abonnees € 55,- per persoon, inclusief koffie/thee en gebak, lunch en diner. Niet-abonnees betalen € 85,-.

De route (indicatief)

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

 • Dirk de Fijter 16/02/2020 at 20:32

  Hoi, ik ben lid van Promotor en wil weer inschrijven voor de primavera, maar nu zie ik nergens dat je voor twee personen op één motor kan inschrijven, hoe zit dat nu, dit kon voorheen altijd.

  Antwoord
  • Jan 17/02/2020 at 10:21

   Hi Dirk, je kunt de tweede persoon gewoon inschrijven voor het ‘Promotor-abonnee’ bedrag. Gewoon door op een ander inschrijfformulier Promotor-abonnee in te vullen.

   Antwoord
 • Ben Holleman 17/02/2020 at 10:17

  leuk

  Antwoord