Inschrijven Primavera 2020: De Bevrijding van Noord-Nederland

Vanwege het coronavirus rijden we de Primavera 2020 op 11 juli. Deze tocht gaat door!

Op 11 juli organiseren we de MotorNL Primavera, een bijna 250 kilometer lange tocht door het oosten van Nederland. En met een thema: de Bevrijding van Noord-Nederland.

Voor een MotorNL clubtocht geldt dat ie ze maar vol is., waardoor we de inschrijving voortijdig moesten sluiten. Waarom we dit schrijven? Als je er nu al zeker van bent dat je met ons meerijdt, aarzel dan niet met reserveren.

Thema

Het thema van de Primavera 2020 is bekend: De Bevrijding van Noord-Nederland. Die begon 75 jaar geleden, op 24 maart 1945 op een fietspad in de buurt van het Achterhoekse grensdorpje Mechgelen. Maar de Primavera 2020 start meer centraal in Nederland, in Otterlo (tussen Apeldoorn en Arnhem). Daar werd in de laatste maanden van de tweede wereldoorlog hevig slag geleverd tussen Canadese en Duitse soldaten.

LEES HIER DE REPORTAGE VAN DE PRIMAVERA 2020

Deelname kost voor MotorNL-, MOTO73-, Promotor- en Classic & Retro-abonnees € 55,- per persoon, inclusief koffie/thee en gebak, lunch en diner. Niet-abonnees betalen € 85,-.

De route (indicatief)

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.