Oproep: test samen met je (klein)kind of je ouders/ grootouders de nieuwste TomTom

TomTom heeft ons verzekerd dat hun toestel het meest eenvoudige navigatiesysteem op de markt is. Slechts een kort maar krachtige uitleg is voldoende om de mooiste routes met een TomTom te rijden. Nou, dat willen we nog wel eens testen. Voor deze test zoeken wij enthousiaste volgers, die nog nooit met een navigatietoestel hebben gereden en die nog nooit van MyDrive hebben gehoord, die samen met hun (klein)kind of met hun vader/moeder – opa/oma als duo een TomTom willen testen.

De test zal plaatsvinden op vrijdag 25 september bij MotorNL in Hilversum. Op deze dag krijg je uitleg van MrGPS, waarna jullie zelf een route gaan maken. Deze (korte) route kan vervolgens door jullie, op jullie eigen motorfiets(en), gereden worden. Het rijden van de route is niet noodzakelijk voor de test, het is daarom niet verplicht om deze dag op de motor te komen. Uiteraard wordt op deze dag de lunch en overige versnaperingen volledig verzorgd.

Kortgezegd: wil jij met jouw kleinkind of juist met je opa of oma samen de TomTom Rider 550 testen? Geef je dan nu op via onderstaand formulier! Na deze dag weet je alle ins-en-outs van het rijden met een navigatiesysteem.

Wanneer: vrijdag 25 september
Locatie: MotorNL, Hilversum
Tijd: 10:00 uur tot 16:00 uur