Blom Motoren Leusden ‘Beste Triumph Dealer’ 2018

Jaarlijks zijn er wereldwijd bij Triumph prijzen te vergeven binnen de nationale dealerorganisaties. Zo ook voor Nederland op basis van de zogenaamde Dealer Brand Score. Factoren als : verkoop aantallen, klanttevredenheid, het behalen van de omzet doelstellingen en de toepassing van algemene standaards binnen de z.g. Brand Retail Standards bepalen de eindscore. Voor 2018 was het dit keer: Blom Motoren Leusden. Sinds 4 jaar bestaat de prijs voor Best Dealer Brand Score en inmiddels is het voor Blom Leusden alweer de tweede keer dat zij de prestigieuze prijs winnen.

Cees de Rooij, general manager Triumph Motorcycles Benelux, is verheugd de prijs wederom aan Blom Leusden aan te kunnen bieden. “Sinds 2 jaar is Blom Motoren Leusden een Triumph World Black Store en één van de paradepaardjes op het gebied van onze exclusieve retailformule. Blom Motoren Leusden laat de unieke en juiste combinatie van klanttevredenheid, aantallen en omzet zien.”

Tijdens de Global Dealer Conference in London (oktober 2018) werd de prijs al overhandigd door Triumph Motorcycles CEO, Nick Bloor en CCO, Paul Stroud.

Hans Blom is blij dat de award nu eindelijk aan de muur hangt.”Aan onze service, kwaliteit en aanpak zal niets veranderen. Het is alleen wel leuk dat onze klanten het nu ook kunnen zien in de vorm van deze fysieke award aan de muur bij binnenkomst. Ik ben heel trots op het gehele team dat we wederom in de prijzen zijn gevallen. Een echte waardering voor ons werk en inzet.”

Meer info over Blom Motoren? Klik hier.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

REAGEER OP DIT ARTIKEL