Deze cookieverklaring is voor het laatst geupdatet op 10/12/2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Op onze website, https://www.motor.nl (hierna: “de website”) wordt gebruikgemaakt van cookies en andere aanverwante technieken. (Hierna geldt dat alle technieken voor het gemak “cookies” worden genoemd). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld, worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voorgeeft.

7.2 Analytische cookies

Omdat statistieken anoniem worden verzameld wordt er geen toestemming gevraagd voor het plaatsen analytische cookies.

7.3 Advertentie cookies

Op deze website gebruiken wij advertentiecookies, waarmee wij inzicht vergaren in campagneresultaten. Dit gebeurt gebaseerd op een profiel die wij creëren op basis van uw browsegedrag op https://www.motor.nl. Met deze cookies wordt u als websitebezoeker gelinkt aan een unieke ID. Echter profileren we u niet met als doel om gepersonaliseerde advertenties te tonen.

Aangezien deze cookies worden aangemerkt als tracking cookies, vragen wij voor het plaatsen hiervan dan ook uw toestemming.

7.4 Social media buttons

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter, LinkedIn en WhatsApp om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en WhatsApp. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter, LinkedIn en WhatsApp zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Leest u de privacyverklaring van deze partijen door (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die zij verzamelen, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter, LinkedIn en WhatsApp zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

Google Analytics

We gebruiken Google Analytics voor website statistieken.

Naam Retentie Functie
Statistieken (anoniem)
_ga 2 jaren Opslaan van een unieke gebruikers ID
_gid 1 dag Bijhouden en verzamelen van paginaweergaven
Doel wordt onderzocht
_ga_* 2 jaren
Statistieken
_gat_UA-* sessie
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Facebook

We gebruiken Facebook voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

Naam Retentie Functie
Marketing/Tracking
actppresence 1 jaar Regelen van frequentie van weergegeven advertenties
fbm_ 1 jaar Opslaan van account details
_fbc 2 jaren Stores last visit
fbm_* 1 jaar Opslaan van account details
xs 3 maanden Store a unique session ID
fr 3 maanden Ad delivery
_fbp 3 maanden Volgen van bezoeken over verschillende websites
datr 2 jaren Voorkomen van fraude
sb 2 jaren Opslaan van browserspecificaties
*_fbm_ 1 jaar Opslaan van account details
Functioneel
wd 1 week Bepalen van schermresolutie
act 90 dagen Ingelogd houden van gebruikers
c_user 90 dagen Opslaan van een unieke gebruikers ID
csm 90 dagen Voorkomen van fraude
presence sessie Tracks if the browser tab is active
Delen

Voor meer informatie, lees de Facebook Privacyverklaring.

Twitter

We gebruiken Twitter voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

Naam Retentie Functie
Marketing/Tracking
metrics_token permanent Stores if the user has seen embedded content
Delen

Voor meer informatie, lees de Twitter Privacyverklaring.

LinkedIn

We gebruiken LinkedIn voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

Naam Retentie Functie
Marketing/Tracking
X-LI-IDC sessie Regelen van functies over meerdere pagina's
Delen

Voor meer informatie, lees de LinkedIn Privacyverklaring.

Google Fonts

We gebruiken Google Fonts voor het vertonen van web-lettertypen.

Naam Retentie Functie
Marketing/Tracking
Google Fonts API geen Vraagt het IP adres van de gebruiker op
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Fonts Privacyverklaring.

YouTube

We gebruiken YouTube voor het tonen van video's.

Naam Retentie Functie
Statistieken
PREF 1 jaar Volgen van bezoeken over verschillende websites
Delen

Voor meer informatie, lees de YouTube Privacyverklaring.

Diversen

Naam Retentie Functie
Marketing/Tracking
__gads permanent Ad delivery
Doel wordt onderzocht
PHPSESSID
cmplz_choice 365 dagen
cmplz_id 365 dagen
cmplz_event_0 365 dagen
cmplz_all 365 dagen
dont_track_me
complianz_consent_status 365 dagen
complianz_policy_id 365 dagen
redux_current_tab_get
redux_current_tab
of_current_opt
mp_a36067b00a263cce0299cfd960e26ecf_mixpanel
vchideactivationmsg_vc11
google_experiment_mod14
google_experiment_mod15
persist:hs-beacon-message-15cc2e40-aa70-4571-8e62-09906c77d535
amp-store:https://www.motor.nl
google_experiment_mod17
google_experiment_mod12
google_experiment_mod7
WP_DATA_USER_1
wpr-hash
google_pem_mod
persist:hs-beacon-15cc2e40-aa70-4571-8e62-09906c77d535
google_experiment_mod16
google_experiment_mod11
google_experiment_mod23
google_experiment_mod21
algoliasearch-client-js
DataTables_role-list_/wp-admin/admin.php
google_experiment_mod13
HS:Beacon:Suggestions:id:5569b671e4b027e1978e3c51 OR id:556778c8e4b01a224b426fad OR id:556ef48ce4b01a224b428691 OR id:54205957e4b099def9b55df0
acf
wpr-show-sidebar
google_experiment_mod
google_experiment_mod18
google_experiment_mod19
google_experiment_mod22
google_experiment_mod6
google_experiment_mod24
google_experiment_mod5
onesignal-notification-prompt
google_experiment_mod4
DataTables_user-list_/wp-admin/admin.php
wp-autosave-1
onesignal-pageview-count
wp-api-schema-modelhttps://www.motor.nl/wp-json/wp/v2/
cmplz_user_data 365 dagen
wp-autosave-block-editor-post-1979
CookieConsent
google_experiment_mod2
google_experiment_mod3
google_adsense_settings
google_experiment_mod9
WP_DATA_USER_14
google_experiment_mod8
google_experiment_mod10
ONESIGNAL_HTTP_PROMPT_SHOWN
em_cdn_uid
WP_DATA_USER_8275
wptouch_customizer_mode
wptouch-pro-cache-state
DataTables_role-list_/dev/wp-admin/admin.php
DataTables_user-list_/dev/wp-admin/admin.php
wp-autosave-block-editor-post-69590
isPushNotificationsEnabled
isOptedOut
persist:hs-beacon-message-1ae02e91-5865-4f13-b220-7daed946ba25
persist:hs-beacon-1ae02e91-5865-4f13-b220-7daed946ba25
wp-autosave-block-editor-post-84218
gglcptch_hide_banner_on_plugin_page
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Om deze rechten uit te kunnen oefenen, kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactgegevens onder aan deze cookieverklaring. Heeft u een klacht over hoe we met uw gegevens omgaan, dan horen wij dit graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens)

10 Cookies in- / uitschakelen en verwijderen

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen rondom ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Pite Media B.V.
Korte Noorderweg 29
Nederland
Website: https://www.motor.nl
Email: bart@pitemedia.nl
Telefoonnummer: 0629425580

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd

Dit cookiebeleid is gesynchroniseerd met cookiedatabase.org op 16/12/2019