Deze cookieverklaring is voor het laatst geupdatet op 10/12/2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Op onze website, https://www.motor.nl (hierna: “de website”) wordt gebruikgemaakt van cookies en andere aanverwante technieken. (Hierna geldt dat alle technieken voor het gemak “cookies” worden genoemd). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld, worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voorgeeft.

7.2 Analytische cookies

Omdat statistieken anoniem worden verzameld wordt er geen toestemming gevraagd voor het plaatsen analytische cookies.

7.3 Advertentie cookies

Op deze website gebruiken wij advertentiecookies, waarmee wij inzicht vergaren in campagneresultaten. Dit gebeurt gebaseerd op een profiel die wij creëren op basis van uw browsegedrag op https://www.motor.nl. Met deze cookies wordt u als websitebezoeker gelinkt aan een unieke ID. Echter profileren we u niet met als doel om gepersonaliseerde advertenties te tonen.

Aangezien deze cookies worden aangemerkt als tracking cookies, vragen wij voor het plaatsen hiervan dan ook uw toestemming.

7.4 Social media buttons

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter, LinkedIn en WhatsApp om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en WhatsApp. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter, LinkedIn en WhatsApp zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Leest u de privacyverklaring van deze partijen door (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die zij verzamelen, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter, LinkedIn en WhatsApp zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

Complianz

We gebruiken Complianz voor cookie toestemming registratie.

NaamRetentieFunctie
Functioneel
cmplz_choice365 dagenStore if a message has been dismissed
cmplz_id365 dagenOpslaan van geanonimiseerde statistieken
cmplz_event_*365 dagenOpslaan van cookie voorkeuren
cmplz_all365 dagenOpslaan van cookie voorkeuren
complianz_policy_id365 dagenRegistreren van geaccepteerde cookiebeleid ID
dont_track_me1 jaarOpslaan van 'do not track' signalen
complianz_consent_status365 dagenOpslaan van cookie voorkeuren
cmplz_user_data365 dagenDetermines which cookiebanner to show
Delen

Voor meer informatie, lees de Complianz Privacyverklaring.

Google Analytics

We gebruiken Google Analytics voor website statistieken.

NaamRetentieFunctie
Statistieken (anoniem)
_gid1 dagBijhouden en verzamelen van paginaweergaven
_ga2 jarenOpslaan van een unieke gebruikers ID
Statistieken
_gat_UA-*sessie
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Mixpanel

We gebruiken Mixpanel voor website statistieken.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
*_mixpanel
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Visual Composer

We gebruiken Visual Composer voor website ontwerp.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
vchideactivationmsg_vc11
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Google Ads Optimization

We gebruiken Google Ads Optimization voor het tonen van advertenties.

NaamRetentieFunctie
Marketing/Tracking
google_experiment_mod*3 maandenVolgen van bezoeken over verschillende websites
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

AMP

We gebruiken AMP voor verbeteren van website prestaties.

NaamRetentieFunctie
Functioneel
amp-store:*sessieOpslaan van browserspecificaties
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Google Ads

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
google_pem_modpermanent
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Facebook

We gebruiken Facebook voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
fbm_
fbm_*
xs1 jaar
frstxs
csm
sb
presencesessie
*_fbm_
Marketing/Tracking
_fbcVolgen van doelgroep bereik
fr3 maandenAd delivery
_fbp3 maandenVolgen van bezoeken over verschillende websites
datr2 jarenOpslaan van browserspecificaties
Functioneel
wd1 weekBepalen van schermresolutie
act90 dagenIngelogd houden van gebruikers
c_user90 dagenOpslaan van een unieke gebruikers ID
Delen

Voor meer informatie, lees de Facebook Privacyverklaring.

Twitter

We gebruiken Twitter voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
metrics_token
Delen

Voor meer informatie, lees de Twitter Privacyverklaring.

LinkedIn

We gebruiken LinkedIn voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
X-LI-IDC
Delen

Voor meer informatie, lees de LinkedIn Privacyverklaring.

Google Fonts

We gebruiken Google Fonts voor het vertonen van web-lettertypen.

NaamRetentieFunctie
Marketing/Tracking
Google Fonts APIgeenVraagt het IP adres van de gebruiker op
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Fonts Privacyverklaring.

YouTube

We gebruiken YouTube voor het tonen van video's.

NaamRetentieFunctie
Statistieken
PREF1 jaarVolgen van bezoeken over verschillende websites
Delen

Voor meer informatie, lees de YouTube Privacyverklaring.

Diversen

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
__gads
_ga_CN3Q4D5WD5
gglcptch_hide_banner_on_plugin_page
DataTables_role-list_/wp-admin/admin.php
HS:Beacon:Suggestions:id:5569b671e4b027e1978e3c51 OR id:556778c8e4b01a224b426fad OR id:556ef48ce4b01a224b428691 OR id:54205957e4b099def9b55df0
acf
onesignal-notification-prompt
google_adsense_settings
wp-autosave-1
onesignal-pageview-count
ONESIGNAL_HTTP_PROMPT_SHOWN
CookieConsent
wp-autosave-block-editor-post-81460
wp-autosave-block-editor-post-81473
em_cdn_uid
wp-autosave-block-editor-post-81618
wp-autosave-block-editor-post-81639
redux_current_tab_get
redux_current_tab
of_current_opt
persist:hs-beacon-message-15cc2e40-aa70-4571-8e62-09906c77d535
persist:hs-beacon-15cc2e40-aa70-4571-8e62-09906c77d535
wp-autosave-block-editor-post-1979
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Om deze rechten uit te kunnen oefenen, kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactgegevens onder aan deze cookieverklaring. Heeft u een klacht over hoe we met uw gegevens omgaan, dan horen wij dit graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens)

10 Cookies in- / uitschakelen en verwijderen

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen rondom ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

Pite Media B.V.
Korte Noorderweg 29
Nederland
Website: https://www.motor.nl
Email: bart@pitemedia.nl
Telefoonnummer: 0629425580

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd

Dit cookiebeleid is gesynchroniseerd met cookiedatabase.org op 24/11/2019