zaterdag 23 september 2023

Colofon

Wij rijden, wij testen, wij reizen en wij verbinden motorrijders. Wij zijn Motor.NL Media Company, het grootste motormediabedrijf van Nederland met onder andere drie tijdschriften, een tv-programma op RTL, het Mega MotorTreffen, social kanalen op YouTube, Instagram en Facebook en natuurlijk dé motorwebsite van Nederland: Motor.nl.

Adres: Korte Noorderweg 29, 1221 NA Hilversum

Telefoonnummer abonneezaken: 088-110 20 38

Redactie: Marien Cahuzak, Gijs Gilis, Jan Kruithof, Karin Markwat, Thierry Sarasyn, Jelle Verstaen

Redactiemedewerkers: Hans Avontuur, Emil BiIars, Jan Boer, Herman Brusselmans, Gert Bos, Graeme Brown, Alan Cathcart, Rik Claeys, Klaus Daams, Michiel van Dam, Boudewijn Geels, Guus van Goethem, Tom Haanstra, Pim Hendriksen, Henk Keulemans, Asse Klein, Jesse Kraal, Jacco van de Kuilen, Wout Meppelink, Jarno van Osch, Peter van der Sanden, Henny B. Stern, Kees Siroo

Advertenties: Kaj Dijkhuizen, 06-46 69 76 66, kaj@motor.nl

Events & Business Relations: Kaj Dijkhuizen, 06-46 69 76 66, kaj@motor.nl

Website: Maikel Sneek, Bart Verhoeven

Directie: Nick Glättli, Jan Kruithof, Bart Verhoeven

Vormgeving tijdschriften: Colorscan, www.colorscan.nl

Druk: Moderna, België

Nieuwe abonnementen. Een abonnement op MOTO73 en/of Promotor sluit je online af op abonneren.motor.nl. Voor abonnementen buiten Nederland en België mail je naar motor@spabonneeservice.nl.

Klantenservice Nederland, België en de rest van de wereld. Voor vragen over bezorging, opzegging, betaling, wijzigingen, artikelen: ga naar www.motor.nl/klantenservice en maak een keuze.

Adreswijzigingen dienen drie weken voor de verhuizing bij ons bekend te zijn.

Nabestellen van reeds verschenen edities van MOTO73 en Promotor is mogelijk op www.motor.nl/losse-edities-bestellen

Beëindiging van het abonnement kan tegen het einde van de eerste abonnementstermijn, door uiterlijk een maand voor verschijnen van het eerste nummer van de nieuwe abonnementstermijn op te zeggen. Na de eerste abonnementstermijn kan het abonnement met inachtneming van een opzegtermijn van één (1) maand worden beëindigd. De beëindiging kan worden doorgegeven op www.motor.nl/klantenservice

Abonnementsprijzen. MOTO73 kost € 4,95 per los nummer, Promotor € 7,95. Een jaarabonnement van MOTO73 – 22 edities – en Promotor – 10 edities – kost respectievelijk € 106,70 en € 75,- per jaar bij automatische incasso. Door prijswijzigingen kan het bedrag op uw factuur afwijken. Voor abonnementen buiten Nederland en België mail naar motor@spabonneeservice.nl.

Betalingsvoorwaarden. Een abonnement geldt voor de opgegeven periode en wordt nadien – behoudens opzegging – automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Een andere betaaltermijn of -wijze is mogelijk; neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Het abonnementsgeld dient vooruit te worden voldaan. Bij niet tijdige betaling worden er herinneringskosten in rekening gebracht. Prijswijzigingen voorbehouden.

Leveringsvoorwaarden. Zie motor.nl/leveringsvoorwaarden.

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image