donderdag 23 mei 2024

Colofon

Wij rijden, wij testen, wij reizen en wij verbinden motorrijders. Wij zijn Motor.NL Media Company, het grootste motormediabedrijf van Nederland met onder andere drie tijdschriften, een tv-programma op RTL, het Mega MotorTreffen, social kanalen op YouTube, Instagram en Facebook en natuurlijk dé motorwebsite van Nederland: Motor.nl.

Adres: Korte Noorderweg 29, 1221 NA Hilversum

Telefoonnummer abonneezaken: 088-110 20 38

Hoofdredacteur: Marien Cahuzak
Brandmanager: Jan Kruithof

Redactiemedewerkers: Peter Aansorgh, Hans Avontuur, Ralf Bielefeldt, Emil Bilars, Jan Boer, Herman Brusselmans, Gert Bos, Alan Cathcart, Rik Claeys, Klaus Daams, Michiel van Dam, Boudewijn Geels, Gijs Gilis, Guus van Goethem, Ad van de Graaf, Jules Hermie, Henk Keulemans, Asse Klein, Pien Meppelink, German Ooms, Jarno van Osch, Pieter Ryckaert, Peter van der Sanden, Thierry Sarasyn, Jelle Verstaen.

Business Relations & Adverteren: Kaj Dijkhuizen, 06-46 69 76 66, kaj@motor.nl

Website: Maikel Sneek

Directie: Nick Glättli, Bart Verhoeven

Vormgeving tijdschriften: Oo Design, Studiotekst

Druk: Moderna, Senefelder

Nieuwe abonnementen. Een abonnement op MOTO73 en/of Promotor sluit je online af op abonneren.motor.nl. Voor abonnementen buiten Nederland en België mail je naar motor@spabonneeservice.nl.

Klantenservice Nederland, België en de rest van de wereld. Voor vragen over bezorging, opzegging, betaling, wijzigingen, artikelen: ga naar www.motor.nl/klantenservice en maak een keuze.

Adreswijzigingen dienen drie weken voor de verhuizing bij ons bekend te zijn.

Nabestellen van reeds verschenen edities van MOTO73 en Promotor is mogelijk op www.motor.nl/losse-edities-bestellen

Beëindiging van het abonnement kan tegen het einde van de eerste abonnementstermijn, door uiterlijk een maand voor verschijnen van het eerste nummer van de nieuwe abonnementstermijn op te zeggen. Na de eerste abonnementstermijn kan het abonnement met inachtneming van een opzegtermijn van één (1) maand worden beëindigd. De beëindiging kan worden doorgegeven op www.motor.nl/klantenservice

Abonnementsprijzen. MOTO73 kost € 4,95 per los nummer, Promotor € 7,95. Een jaarabonnement van MOTO73 – 22 edities – en Promotor – 10 edities – kost respectievelijk € 106,70 en € 75,- per jaar bij automatische incasso. Door prijswijzigingen kan het bedrag op uw factuur afwijken. Voor abonnementen buiten Nederland en België mail naar motor@spabonneeservice.nl.

Betalingsvoorwaarden. Een abonnement geldt voor de opgegeven periode en wordt nadien – behoudens opzegging – automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Een andere betaaltermijn of -wijze is mogelijk; neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Het abonnementsgeld dient vooruit te worden voldaan. Bij niet tijdige betaling worden er herinneringskosten in rekening gebracht. Prijswijzigingen voorbehouden.

Leveringsvoorwaarden. Zie motor.nl/leveringsvoorwaarden.