Doorwaaien met Dane

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Met de zomervakantie in het vooruitzicht, is een lekkere doorwaaijas natuurlijk een must-have. Zoals bijvoorbeeld de DANE Sorø motorjas, een combinatie van slijtvast textiel en luchtig mesh materiaal voor een veilig en toch comfortabel gevoel, ook als het erg warm is. Uiteraard zijn de ellebogen en schouders standaard voorzien van EN 1621-1 protectoren en kun je de Foam-Shock-Absorber op de rug vervangen voor een gecertificeerde rug protector. Voeg hierbij nog de 3D-MESH ZONE in de voering en de diverse verstelmogelijkheden bij voor extra comfort en je hebt de ideale zomerjas voor die geplande zomerse motortoertochten.
 
Graag je outfit helemaal compleet maken? Ga dan eens langs bij een van de MotoPort vestigingen voor de bijpassende zomer doorwaai motorbroek Fano II, een bijpassende motorjeans of een van de luchtige zomerse handschoenen uit de DANE collectie.

De DANE Sorø is verkrijgbaar in de heren maat 48-64, in de kleurcombinaties zwart/wit, zwart/grijs/signaalgeel en lichtgrijs/rood/zwart.

DANE producten zijn exclusief verkrijgbaar bij de MotoPort vestigingen in Nederland en via de webshop van MotoPort. Kijk voor meer informatie op www.dane.eu

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL