Editie 24 MOTO73 – EICMA special

MOTO73 zorgt dat jij als motorliefhebber van alles op de hoogte bent. Tweewekelijks lees je in dit tijdschrift alles over motoren en testen daarvan, motorsport, techniek, de motorrijder en maak je kennis met de mooiste motorroutes inclusief GPS-bestanden. 

Editie 24 is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel. In deze editie vind je onder andere de volgende onderwerpen:

EICMA-nieuws
In Eerste versnelling presenteren we je alle nieuwe modellen die er op de EICMA in Milaan aan het grote publiek werden voorgesteld. Achttien pagina’s boordevol motoren!

Naked-duel
Bij de test met middenklasse-nakeds eerder dit jaar ontbrak de nieuwe Triumph Street Triple 765S. De Brit neemt het nu in een rechtstreeks duel op tegen de winnaar van die test, de Kawasaki Z900.

Scootertest
De Yamaha TMAX maakt al jaren de dienst uit bij de maxiscooters. Zet de nieuwste uitvoering een concurrent als de BMW C650GT op afstand? 

Techniek: klepbediening
Elke viertaktmotor is voorzien van kleppen, die op tijd open en dicht moeten gaan. Hoe werkt het? 

LeatherPaint
Wil je een logo of je naam op je motorpak? Mark Loeffen van LeatherPaint in Nuenen laat zien wat daar allemaal bij komt kijken. 

Kampioensfiets
De geheimen van twee succesvolle MotoGP-machines ontrafeld. 

Dit en nog veel meer vind je in de nieuwste editie van MOTO73.

Nog geen abonnee? Je kunt de nieuwe editie hier los bestellen. Wil je een abonnement? Bekijk de verschillende abonnementen hier en mis geen enkele editie meer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

REAGEER OP DIT ARTIKEL