Kawasaki kiest voor Bridgestone Hypersport S22

Eerste week maart testen we de Kawasaki Ninja ZX-6R, op het TT circuit. Als het dan net zulk mooi weer is als vandaag, wordt het een topdag. Aan de andere kant: mocht het weer niet meewerken, kunnen we de Bridgestone Hypersport S22 ook testen op minder gunstige omstandigheden. Hoe houdt de band zich op een nat/vochtig wegdek? Kleeft ie nog vertrouwenwekkend goed wanneer de temperatuur tot onder de 10 graden zakt? Maar da’s van later zorg.

Feit is dat Kawasaki voor de 2o19 versie van de Ninja ZX-6R heeft gekozen voor de nieuwe Bridgestone Hypersport S22 als standaard eerste-montage band. Zo’n pure sportband is bepalend om optimaal gebruik te kunnen maken van de prestaties van de ZX-6R. De voorganger van de S22, de S21, was al populair als eerste montage op verschillende supersport motoren. Naar verwachting zullen meer supersport modellen af fabriek op de S22 uitgeleverd gaan worden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL