MOTOPORT WORMERVEER OFFICIEEL KTM-DEALER

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Na een succesvolle samenwerking in de afgelopen twaalf jaar wil Verpalen zich meer gaan focussen op het autobedrijf en stoot het motordealerschap af. André Verpalen: “Ik blijf nog wel KTM’s verhuren, maar mijn monteur René en alle speciale gereedschappen worden overgenomen door MotoPort Wormerveer”.

In MotoPort Wormerveer heeft KTM een sterke nieuwe partner in de regio gevonden. Zij zijn reeds dealer van BMW, Honda, MV Agusta en Piaggio (scooters) en zijn al ruim 50 jaar een vaste waarde in Noord-Holland, toen – en bij veel lokale klanten nog steeds – bekend als Minus de Vries Motoren. Inmiddels bestaat de zaak alweer 30 jaar als het bekende MotoPort.

Simon de Vries van MotoPort Wormerveer:
“Wij zijn er heel blij mee dat we het KTM-dealerschap van Verpalen kunnen overnemen. Het zijn mooie machines en het is een prachtige aanvulling op onze bestaande merken, die elk hun eigen karakter hebben. Wij zien daarmee kansen voor zowel onze klanten als al onze merken. Voor de bestaande KTM-klanten van Verpalen is het fijn dat we hemelsbreed maar 500 meter verderop zitten! En omdat we al het materiaal én hun monteur overnemen, blijft voor die klanten hun motor in vertrouwde handen. Ook omdat we zelf een vaste waarde zijn hier.”

De komende weken wordt hard gewerkt aan de transitie. Begin juni zullen de KTM’s in de showroom staan, eind juni moet de inrichting in de huiskleuren van het Oostenrijkse merk klaar zijn. Vanaf half juni zijn er demo-motoren voor testritten beschikbaar en verder zal in principe het volledige KTM-modellengamma in de showroom te zien zijn.

MotoPort Wormerveer
Industrieweg 18
1521 ND Wormerveer
Tel: (075) 642 13 92
www.motoportwormerveer.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Volgende artikel

Evel Live

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL