Win 4 overnachtingen voor 2 personen in een MoHo-hotel naar keuze!

Ontvang jij onze nieuwsbrief al? Dan maak je kans op gratis 4 overnachtingen in een MoHo-hotel naar keuze! (o.b.v. halfpension, voor 2 personen). Ben je nog niet ingeschreven? Doe dat dan alsnog hier. Je ontvangt dan gratis, één keer per week, het laatste motornieuws in je mailbox én je bent direct op de hoogte van dit soort winacties.

Verder vragen we je de twee onderstaande vragen beantwoorden. Vul het formulier in en wie weet ben jij de gelukkige winnaar;

  • Vraag 1: In welke landen vind je MoHo-hotels?
  • Vraag 2: In welk MoHo-hotel zou jij het liefste deze 4 nachten gratis overnachten en waarom?

Kijk voor meer info op moho.info/nl/

Deelnemen kan tot zondag 16 augustus. In de MotorNL nieuwsbrief van 20 augustus zullen we de winnaar bekendmaken. We benaderen je persoonlijk op het opgegeven mailadres, zorg dus dat je het juiste adres opgeeft en je mailbox in de gaten houdt.

Disclaimer: De prijs kan alleen in overleg ingepland worden bij het geselecteerde hotel en op basis van beschikbaarheid in 2020. De winnaar dient eventueel andere reisdata te kiezen. Het is niet mogelijk van MoHo-hotel te wisselen, de prijs over te dragen aan iemand anders of in geld uitgekeerd te krijgen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

  • Harrie 30/07/2020 at 13:36

    zonde kwaliteit verlocht zich niet

    Antwoord