woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Clubrit Noord-Holland: pittoreske plaatsen in prachtige landschappen

18 november 2022 – De route die is niet helemaal mogelijk. Na de Schellingwoudebrug gaat de route via Durgerdam en Uitdam naar Marken. Maar de dijk tussen Durgerdam en Uitdam is afgesloten, vanwege werkzaamheden door het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Je kunt het best omrijden via Ransdorp, Zunderdorp, Broek in Waterland en Zuiderwoude. Dank Leo! De ‘toeristenstreek van Nederland’, beter kun je de omgeving van de startplaats niet omschrijven. Amsterdam, Marke...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

2 Reacties

  1. Het dijkgat monument door jullie getoond op de foto, bestaat niet meer. Op de oude dijk is bij het gat is een kunstwerk geplaatst met tekst en uitleg. De tekst van het door jullie getoonde monument, staat nu op een bord waar het pad naar het kunstwerk begint.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen