Supermoto Masterclass

Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om aan een Supermoto-race mee te doen? Dan is dit je kans, want de supermoto-coureur Marcel van Drunen geeft op het circuit van Villars-Sous-Écot een ware Supermoto Masterclass. Deze cursus vindt plaats op 26 en 27 juli in Frankrijk en gaat in op alles wat met het Supermoto-rijden te maken heeft. Zo wordt er aandacht besteedt aan de rem-, stuur-, slide-, start- en springtechnieken, lijnen rijden, off-road rijden en de lichaamshouding. Voor meer informatie kun je mailen naar marcel@marcelvandrunen.nl.

 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.