Wat nu met de Dutch TT?

Geen evenementen tot 1 september, waarbij het niet uitmaakt of er wel of geen publiek komt. Het was gisteren iets na 19.00 uur zo helder als het maar kan zijn: de Dutch TT gaat eind juni in ieder geval niet door.

Bizar, want dat gebeurde sinds de eerste TT in 1925 enkel tijdens de Tweede Wereldoorlog. Overigens zal de oplettende lezer zich meteen realiseren dat ook het WK Superbike (was al verzet naar eind augustus) en bijvoorbeeld de Gamma Racing Day (begin augustus) niet door mogen gaan.

Voorlopig richten we ons eerst op de Dutch TT, want hoe moet dat nu verder? In gesprek met RTV Drenthe laat TT-voorzitter Arjan Bos weten dat hij vandaag contact opneemt met organisator Dorna. Onderwerp is een mogelijke nieuwe datum na 1 september. Maar…. Wie weet kan het pas weer volgend jaar laat Bos daarop direct weten. Ja, echt…

Naar verwachting weten we eind deze week meer, al kan niemand op dit moment garanties geven.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?