dinsdag 25 juni 2024

Wat nu met de Dutch TT?

Geen evenementen tot 1 september, waarbij het niet uitmaakt of er wel of geen publiek komt. Het was gisteren iets na 19.00 uur zo helder als het maar kan zijn: de Dutch TT gaat eind juni in ieder geval niet door.

Bizar, want dat gebeurde sinds de eerste TT in 1925 enkel tijdens de Tweede Wereldoorlog. Overigens zal de oplettende lezer zich meteen realiseren dat ook het WK Superbike (was al verzet naar eind augustus) en bijvoorbeeld de Gamma Racing Day (begin augustus) niet door mogen gaan.

Voorlopig richten we ons eerst op de Dutch TT, want hoe moet dat nu verder? In gesprek met RTV Drenthe laat TT-voorzitter Arjan Bos weten dat hij vandaag contact opneemt met organisator Dorna. Onderwerp is een mogelijke nieuwe datum na 1 september. Maar…. Wie weet kan het pas weer volgend jaar laat Bos daarop direct weten. Ja, echt…

Naar verwachting weten we eind deze week meer, al kan niemand op dit moment garanties geven.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment spelen motoren een grote rol in zijn leven en die rol is als hoofdredacteur alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen