Kawasaki vernieuwt Versys 650 voor 2019

Succesnummer pur sang, die Versys 650 van Kawasaki. Dat zal dan ook de belangrijkste reden zijn waarom de Groenen nu al met het 2019-model van de middenklasse-allroad op de proppen komen.

Waar we stiekem hoop hielden op een compleet nieuwe Versys 650 – hij gaat dan ook al mee sinds 2015, maar kan desondanks nog prima mee – houden ze bij Kawasaki voorlopig nog even vast aan de ‘Never change a winning team’-mentaliteit. Om die reden is de Versys 650 zoals je hem hier ziet technisch ongewijzigd ten opzichte van de 2018-Versys zes-en-een-half.

De kleuren zijn dus wel nieuw, met de aankondiging van een tweetal nieuwe kleuren voor de reguliere Versys 650 en één nieuwe tint voor de 650 SE. Die SE is er straks enkel in het zwart met groene accenten, terwijl het standaard model er in het zilvergrijs en groen komt. Overigens spreekt Kawasaki niet van zwart, zilvergrijs en groen, maar van Metallic Moondust Gray / Metallic Flat Spark Black, Metallic Spark Black / Metallic Matte Fusion Silver en Candy Lime Green / Metallic Spark Black.

Om nog maar eens duidelijk te maken hoe belangrijk de Versys 650 voor Kawasaki is, kunnen we je ook vertellen dat het 2019-model al in de eerste week van september bij de dealers te vinden is. Vanafprijs van de compacte allroad ligt op 8.599 euro.

Aangezien er technisch geen wijzigingen doorgevoerd worden, wijzen we je graag op de introductie-test van het model. Die vind je hier!

Foto’s: Kawasaki

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?