donderdag 28 maart 2024

Zeven nieuwe Nederlandse dealers voor Husqvarna

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

De Husqvarna Vitpilen en Svartpilen: hoewel ze nog maar net in Nederland geland zijn, zitten de twee high tech stijliconen nu al verankerd in de motorwereld. Eenmaal gezien, heb je beide motoren voor altijd in je geheugen gegrift staan.

Maar beide Husqvarna’s bieden natuurlijk meer dan hun verleidelijke mantels der liefde op het eerste gezicht. Namelijk ultra verfijnde, potente eencilinders, uitgebalanceerde rijwielgedeeltes en ieder zijn eigen doordachte ergonomie. Het straatleven is immers hun domein; een eregalerij in musea verdienen de Husqvarna’s vanzelf wel.

Om iedere (potentiële) Vitpilen- of Svartpilen-rijder op alle fronten te assisteren, heeft Husqvarna zijn dealernetwerk drastisch uitgebreid, met de focus op de nu reeds felbegeerde 401- en 701-generatie. Richten we ons daarom op de kersverse Husqvarna-straatdealers met als eerste uit een serie van zeven nieuwe dealers: Richard Zuijderwijk van MotoPort Rockanje.

‘Onze ouders begonnen de motorzaak in 1978, maar intussen zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met tien dealerschappen. Vandaar ook dat we vorig jaar onze vloeroppervlakte verdubbeld hebben en onlangs eens goed feest hebben gevierd om ons veertigjarig bestaan. Maar ons brede aanbod motormerken betekent niet dat we Husqvarna zouden laten ondersneeuwen, integendeel. Het is natuurlijk een legendarisch merk dat alle aandacht verdient. En de Svartpilen en Vitpilen hebben natuurlijk een uitstraling voor mensen die echt iets anders willen, zeker hier in de Randstad. Het hippe urban karakter en de pioniersgeest die de motoren uitstralen passen bij uitstek bij een stad als Rotterdam bijvoorbeeld.’

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen